Doralinda

1

Bucataras
incepator

Monte Carlo (+ Grecia)

Bucataras din 13.03.2011

RETETE193
PRIETENI229
Retete / Peste

Somon cu ciuperci si sos de mustar

In Somon la 17 Mai 2013

Preparati sosul intai: mixati mustarul, vinul si otetul cu ajutorul unui mixer, apoi amestecati uleiul de masline cu cel de floarea soarelui apoi adaugati la compozitia de mustar mixand la viteza medie pana devine o crema ca maioneza. Intr-o craticioara, topiti untul, adaugati ceapa si caliti...

Somon pe gratar cu sos de mustar

In Somon la 11 Mai 2013

Preparati sosul intai prin amestecarea ingredientelor si lasati deoparte la frigider. Feliile de somon le ungeti cu ulei si le puneti pe gratarul fierbinte dar atentie, apoi gratarul e indicat sa nu fie la maxim, mai bine lasati foc mic ptr a se impatrunde bine si la interior. Nu il...

Cod in crusta de bere

In Peste la 26 Mar 2013

Indicat este sa cumparati filet de peste, verificati sa nu aiba oase, si taiati in bucati medii si lasati deoparte. Intr-un vas, puneti berea, faina si amidonul, apoi amestecati bine pana nu mai sunt cocoloase. Berea ajuta sa se umfle frumos cand se va praji si amidonul ajuta sa se lege frumos...

Taramosalata ( salata de icre de peste)

In Peste la 7 Dec 2012

Se lasa feliile de paine afara din punga ptr a se usca ( eu le las peste noapte si a doua zi pregatesc ) apoi le inmuiem intr-un bol cu apa. Intre timp punem in blender ceapa, icrele, putin ulei si putin zeama de lamaie, dupa care stoarcem painea foarte bine de apa si o adaugam si pe aceasta...

Dorada roz la cuptor

In Peste la 26 Noi 2012

Pestii fiind curatati si spalati, i-am intepat cu cutitul si i-am presarat cu multa sare grunjoasa, dupa care i-am impachetat fiecare separat in hartie de copt. I-am pus la cuptor la foc traditional la 200C ptr cca 45 minute, apoi cand au fost gata, am descoperit pestii de hartie si asa i-am mai...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 02.10.2016

Tort Marin

Horosmopul tau de astazi:

Taur

În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 27

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]