Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 27.10.2010
Stoarcem grefele si lamaile, punem sucul in carafa, punem zahar si bagam la rece.
Lamaiile se storc, la fel si portocalele, se amesteca sucurile impreuna, se adauga zahar dupa gust si se baga la rece,
A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.
In cont 29
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 14:39
la 14:04
la 10:46
ieri la 10:35
pe 12.11 la 10:06
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
de Constelatialeu 9
6 voturi
5 voturi
3 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Patty 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adinaciosescu 1
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Grefonada
Stoarcem grefele si lamaile, punem sucul in carafa, punem zahar si bagam la rece.
Citronada de lamaie si portocala
Lamaiile se storc, la fel si portocalele, se amesteca sucurile impreuna, se adauga zahar dupa gust si se baga la rece,