Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Poiana Mare
Bucataras din 14.02.2014
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.
publicat la 31.01.2016
publicat la 03.05.2014
publicat la 18.02.2014
Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
Voturi:66
Voturi:24
Voturi:58
In cont 2
Taburet pliabil telescopic
Veioza OSVINO, LED
Lumanare parfumata
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 10:43
de Bucataras 8
la 08:09
ieri la 07:33
pe 18.08 la 11:29
pe 18.08 la 09:04
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
vasimur
Caty
RODIMUR
yammy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Nadyne 1
AdyNA_RadU 1
sebirizescu 1
ancuta 1
x_plane 1
bibi2085 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Fursecuri cu ciocolata
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.