publicat la 22.09.2015
publicat la 02.06.2015
publicat la 02.06.2015
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Budinca cu branza si stafide
Am pus pastele la fiert, dupa care am pregatit crema de branza. Intr-un castron am pus branza, smantana, 2 oua, zahar si stafide. Am amestecat si am aromat cu putina esenta de rom. Smantana mea a fost foarte subtire (am folosit smantana pentru gatit) asa ca nu am pus foarte multa....
Spaghetti - preferatele lui Matei
Aseara, Maty mi-a cerut sa-i prepar spaghetele sale favorite, o reteta de bolognese putin simplificata. Asa ca am luat o mina de spaghetti din pachetul de Monte Banato si le-am pus la fiert. In timpul in care spaghetele au fiert, am taiat marunt ceapa, am calit-o putin in ulei, apoi am...
Paste alla napoletana
Taiem ceapa marunt si o punem la calit alaturi de usturoiul catei intregi (dar curatati de coaja). La final vom inlatura usturoiul dupa ce uleiul i-a prins aroma. In timp ce se caleau, am taiat rosiile uscate si le-am adaugat apoi in tigaie (am folosit un wok, e ok sa fie mai larga, pentru ca la...
Paste a la Bucataras
Deci. Viteza maxima spre bucatarie. Puneti repede un vas cu apa la fiert pe foc normal, cautati pastele in dulapior si turnati cit pentru o portie - doua in vasul cu apa, lasindu-le sa fiarba, dar nu pina se inmoaie de tot. Scoateti din frigider borcanasul cu rosii uscate (eh, m-ati prins...