Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.10.2012
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...
publicat la 11.11.2012
Voturi:15
Voturi:11
Voturi:10
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Rola de folie pentru prajituri
Pensula de patiserie
Taietor de pizza
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:19
de RODIMUR 8
ieri la 23:30
ieri la 21:44
ieri la 10:41
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 17:28
de Caty 3
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
Ioana2002
RODIMUR
botcrina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgiaskitchen 1
bubulina44 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciuperci delicioase la cuptor
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...