Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.10.2012
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...
publicat la 11.11.2012
Voturi:35
Voturi:25
Voturi:15
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:55
ieri la 10:32
pe 20.05 la 10:36
pe 19.05 la 10:43
pe 16.05 la 15:38
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Panacris
AnAmAryAnA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
barcaurobertina 1
paulica 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciuperci delicioase la cuptor
Se îndepărtează codițele ciupercilor. Se curăță ciupercile de pieliță și se spală, punându-se la scurs într-o strecurătoare mare. Se condimentează bine fiecare „pălărioară” cu sare, piper și usturoi granulat. Apoi, se taie salamul/...