
publicat la 22.03.2016
publicat la 29.07.2014
publicat la 09.05.2014
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza pe blat de lipie
Se unge pe toata suprafata lipiei cu ketkup,se asaza dupa bunul plac feliile de rosii,ardeiul,maslinele si salamul pe intreaga suprafata ,se da la cuptor pentru 8-9minute. Se scoate ,se rade cascavalul ,se introduce din nou si se tine panala topirea acestuia.1-2 minute. Se serveste calda....
Pizza de post
Prepararea blatului: In apa calduta dizolvam drojdia zaharul ,uleiul si sarea adaugam faina cat sa iasa un aluat potrivit -lasam sa creasca intr-un loc caldut -intre timp pregatim ingredientele pentru umplutura -pasam bine o rosie adaugam oregano,busuioc sare si piper...