publicat la 05.09.2017
publicat la 11.08.2017
publicat la 10.08.2017
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Pentru astazi am ales
Ciorba de cocos dreasa cu iaurt
Spală carnea de pasăre și pune-o la fiert, într-o oală de 5 l împreună cu 3 l apă. Din când în când, ia spuma care se formează. Spală legumele și taie-le...
Sarmale de curcan in frunze de stevie
Pune uleiul intr-o craticioara si soteaza ceapa, apoi adauga morcovul ras si lasa putin la inmuiat. Pune apoi si ceapa verde si las-o pana se inmoaie. Ia de pe foc si lasa putin la racit, apoi...
Desert sufleu de branza cu capsuni
Punem brânza într-un vas și o amestecăm cu gălbenușurile, zahărul vanilat și esența. Acum, brânza folosită de mine fiind ușor suculentă, am adăugat și 2 linguri de...