Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Unghiera BISALUO
Perna ergonomica Karll
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 recipiente pentru cereale
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
pe 18.07 la 13:59
de Bucataras 8
pe 18.07 la 08:30
pe 18.07 la 08:26
pe 18.07 la 08:22
pe 17.07 la 09:18
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
Bucataras
Adrian2016 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
CretuValentina 1
iqphantom 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.