Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 recipiente pentru cereale
Tava pentru servire Jalz Jalz
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 23:40
de Bucataras 8
ieri la 11:02
ieri la 08:07
pe 22.12 la 12:07
pe 22.12 la 10:53
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Rocsi
MotanLaOale
ccrisstiana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Michael 1
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.