Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Set de 250 forme pentru briose
Tava pentru servire Jalz Jalz
Unghiera BISALUO
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
ieri la 20:54
de Bucataras 6
ieri la 09:08
de RODIMUR 8
pe 10.03 la 16:30
pe 10.03 la 11:07
pe 07.03 la 15:19
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Rocsi
vasimur
adnia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cicilica 1
shmekheru 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.