izulika

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 07.04.2010

RETETE68
PRIETENI50
Retete / Peste

Saramura de pastrav

In Pastrav la 2 Sep 2012

Pastravul se curata in interior,se clateste cu apa rece apoi se cresteaza putin se sareaza si se unge cu ulei si se pune pe gratar.Se lasa acolo pana se rumeneste pe ambele parti,atentie insa la cand il intoarceti sa nu se rupa(la mine s-a lipit putin de gratar)Rosiile se pun si ele pe gratar la...

Amur alb pane

In Peste la 27 Oct 2010

Pestele se spala cu apa rece apoi se sterge cu un servetel de apa si se sareaza. Ouale se amesteca cu un vf cutit piper si 1 lingurita delicat. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, apoi se ia fiecare bucata de peste se da prin malai, ou,malai si se pune la prajit la foc mic, se rumeneste pe...

Macrou prajit cu mujdei de usturoi

In Peste la 16 Mai 2010

Se curata si se spala pestele,apoi se taie in bucati potrivite si se cresteaza pe jumatate pentru a se praji bine.Se sterge cu servetele absorbante, si se sareaza fiecare bucata de peste.Intr-o tigaie se pune uleiul(nu prea mult) la incins iar dupa se da fiecare bucata de peste prin malai (faina...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 17.10.2013

Placinta cu branza

publicat la 16.10.2013

Aripioare picante

publicat la 05.02.2013

Baclava cu nuca

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Mai bine burtos de la bere decât cocoșat de la muncă!Nu?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]