Drojdia si zaharul se freaca se adauga margarina, galbenusurile,coaja rasa de lamaie, sarea, laptele caldut si apoi faina. Se lasa la crescut, cca 20 minute. Se intind din compozitie foi de 2 cm, se taie cu paharul si se lasa iar a crescut cca 20 minute,dupa care se iau si se prajesc in uleiul...
Speli ouale dupa care separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile pana devin o spuma consistenta.Galbenusurile le amesteci cu zaharul, cana de ulei, laptle, faina, zaharul vanilat si praful de copt.Amstecati totul cu mixerul cca 4 minute dupa care incorporati si spuma de albusuri....
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Gogosi
Drojdia si zaharul se freaca se adauga margarina, galbenusurile,coaja rasa de lamaie, sarea, laptele caldut si apoi faina. Se lasa la crescut, cca 20 minute. Se intind din compozitie foi de 2 cm, se taie cu paharul si se lasa iar a crescut cca 20 minute,dupa care se iau si se prajesc in uleiul...
Tarta de ananas
Speli ouale dupa care separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile pana devin o spuma consistenta.Galbenusurile le amesteci cu zaharul, cana de ulei, laptle, faina, zaharul vanilat si praful de copt.Amstecati totul cu mixerul cca 4 minute dupa care incorporati si spuma de albusuri....