Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.03.2011
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...
mai multe
publicat la 22.10.2014
Voturi:28
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Rola de folie pentru prajituri
Set de 3 boluri Ellenge
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
ieri la 20:27
de Bucataras 6
pe 02.05 la 10:06
pe 02.05 la 09:29
pe 02.05 la 09:26
pe 01.05 la 08:32
4 comentarii
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Micutza Luana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MonaMimi 1
kukibella 1
Alexa90 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
"AkbarMashti" Inghetata traditionala Iraniana cu shofran,fistic si apa de trandafir.
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...