
publicat la 18.06.2017
publicat la 09.06.2017
publicat la 03.11.2016
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Din bucataria bunicii - mancarea cosasilor
1. Spalati, curatati si sectionati fasolea verde si puneti-o la fiert in apa rece in care adaugati sare, piper boabe, ienibahar boabe si 2-3 foi de dafin. 2. Dupa ce s-a fiert fasolea, scurgeti-o si caliti-o in 50 ml ulei pentru 5 minute. 3. Adaugati-i la sfarsit o maioneza de usturoi si...
Chiftelute de zucchini cu sos de mazare proaspata
1. Spalati zuchini si radeti-i pe razatoarea cu ochiuri mari, adaugati usturoiul, sarea piperul si caliti in 4 linguri de ulei de masline pentru 10 minute. 2. Lasati-i sa se raceasca si tocati-i cu un blender. Apoi adaugati toate celelalte ingrediente, inclusiv condimentele si amestecati...