
publicat la 18.06.2017
publicat la 09.06.2017
publicat la 03.11.2016
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Fish fingers - magia bucatariei americane
1. Taie fileul de peste in bucati de 2-3 centrimetri grosime. 2. Amesteca pesmetul, sarea, piperul, cascavalul ras,patrunjelul, mararul, paprica si usturoiul intr-o farfurie si pune la o parte; 3. intr-o alta farfurie amesteca oul batut usor cu smantana; 4. trece...
Pangasius aromat "all'italiana"
Pune pestele dezghetat intr-o tava si presara de-asupra toate condimentele, inclusiv sare, adauga pe langa uleiul si apa si aseaza felii de lamaie atat pe peste cat si alaturi de el in tava; acopera cu folie de aluminiu si lasa in cuptorul incins dinainte minim 45 minute, sau pana cand sosul...