
publicat la 18.06.2017
publicat la 09.06.2017
publicat la 03.11.2016
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole verde inobilată, numai bună pentru a se însoţi cu pâinea
Fasolea curăţată de aţe şi ruptă în bucăţi potrivit de mari o pui la fiert în apă cu sare. Dai un clocot cât să se înmoaie uşor. O strecori, o limpezeşti în apă rece, o laşi la scurt în sită. Apoi, o dai prin maşina de tocat carne, ori o dai...
Salata delicioasa si usoara de andive
1. Spala si taie andivele julien (pe lungime, pe cat posibil); curata de coaja portocalele si taie feliile de portocale in cuburi; amesteca cu miezul de nuca; 2. amesteca mierea cu otetul balsamic, cu toate condimentele si la final cu uleiul din samburi de struguri; toarna peste...
Salata fructata de cus-cus cu citrice
Cum se face? 1. Taie din pieptul de pui fileuri, pe care le bati usor cu un ciocan special de bucatarie; sareaza si pipereaza fileurile de piept de pui si prajeste-le pe grill, apoi lasa-le la racit; 2. alege un cus-cus fin, facut din grau si nu din aluat de taietei; il poti gasi pe...
Salata de orez cu sorbet de maioneza
1. Fierbi mazarea in apa cu sare, o scurgi si o clatesti imediat in apa rece, apoi o lasi la o parte; 2. fierbi orezul si dupa ce s-a fiert il scurgi, il clatesti in apa rece si il lasi la o parte; 3. tai fideluta sau cubulete ardeii si jumatate dintre frunzele de salata spalate si scurse...