incinge cuptorul la 180 ˚ C.
2. Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si coaja de portocala. Intr-un bol bate untul cu mierea si zaharul apoi incorporeaza ouale – cate unul pe rand, urmate de esnta...
1. Incinge cuptorul la 180 ° C.
2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul pudra si vanilia pana isi dubleaza volumul.Incorporeaza uleiul de floarea soarelui apoi faina amestecata cu praful de copt si...
1. Pune intr-o cratita laptele, lichiorul, untul,sarea si zaharul. Dup ace au dat intr-un clocot,ia cratita de pe foc si adauga faina dintr-o data apoi amesteca bine pana se formeaza un aluat mai tare.Pune cratita pe foc si mai lasa 2-3 minute,...
1. Incinge cuptorul la 180 ° .
2. Pentru aluat, bate untul cu zaharul, semintele de vanilie si esenta de portocale. Incorporeaza ouale.Amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi inglobeaza amestecul in compozitia cu unt.Da aluatul la rece pana prepare umplutura....
Bunicii mei au ajuns la cei 50 de ani de casatorie asa ca le-am facut acest tort. Am facut 50 de trandafiri rosii pudrati cu pulbere aurie si 2 verighete de aur :)
Interiorul este blat de ciocolata cu crema de ciocolata.
1. Incinge cuptorul la 180 ° C.
2. Bate ouale cu zaharul pudra pana isi dubleaza volumul. Incorporeaza laptele si uleiul. Amesteca faina cu praful de copt,bicarbonatul si scortisoara apoi inglobeaza totul in compozitisa precedenta. Inglobeaza merele apoi imparte compozitia...
1. Incinge cuptorul la 180 ° C.
2. Amesteca toate ingredientele lichide apoi cele uscate, dar separat. Incorporeaza ingredientele uscate in cele lichide, amestecand pana la omogenizare.
3. Toarna aluatul in forme de briose apoi da la copt 20-30 minute.
4. Pentru...
1. Incinge cuptorul la 180 ° C.
2. Bate untul cu zaharul apoi incorporeaza cate un ou pe rand. Adauga semintele de vanilie si amesteca bine. Inglobeaza apoi faina amestecand pana la omogenizare. Adauga...
Preparare Cheesecake la pahar
1. Bate crema de branza cu zaharul si semintele de vanilie apoi incorporeaza frisca batuta.Da crema la rece pentru 30 minute.
2. Amesteca biscuitii cu untul topit....
Preparare Pere in aluat
1. Incinge cuptorul la 180 ° C.
2. Pentru aluat, bate untul cu zaharul, incorporeaza cate un ou pe rand apoi adauga faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu. Lasa...
1. Amesteca biscuitii cu untul apoi preseaza “aluatul” in forma, la baza si pe margini.Da la frigider pana prepare umplutura.
2. Bate crema de branza cu gelatina preparata apoi adauga...
Incinge cuptorul la 180°C.
Pentru aluat, bate ouale cu zaharul pana isi maresc volumul.Incorporeaza apoi uleiul urmat de lapte,vermouth si vanilie. Amesteca faina cu nuca si praful de copt apoi inglobeaza in compozitia precedenta. Imparte aluatul in forme de briose (tava sau forme de...
1. Incinge cuptorul la 180°C. Tapeteaza cu foiate de copt 3 tavi de copt a cate 15 cm diametru.
2. Pentru blat, pune la incalzit stafidele cu vermouthul pentru 2 min apoi lasa sa stea 10 minute.Bate ouale cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul. Incorporeaza apoi untul...
1. Incige cuptorul la 180 ° . Unge cu grasime si pudreaza cu faina o tava de copt.
2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul. Incorporeaza piureul de castanet urmat de...
Incinge cuptorul la 180 ° C. Unge cu unt o tava de copt. Tapeteaza tava cu zahar brun apoi aseaza feliile de banana stropite cu coniac. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul. Incorporeaza untul topit urmat de ingredientele uscate. Toarna aluatul obtinut...
1. Incinge cuptorul la 200 ° C. Unge cu unt si tapeteaza cu zahar brun vase individuale.
2. Topeste ciocolata cu untul la bain-marie apoi lasa sa se raceasca usor.Bate albusurile spuma cu un praf de sare....
1. Incinge cuptorul la 180 ° C.
2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si vanilia pana isi maresc volumul.Incorporeaza untul topit si smantana. Amesteca ingredientele uscate apoi inglobeaza-le in cele...
1. Incinge cuptorul la 180 ° C.
2. Bate untul cu zaharul si semintele de vanilie.Incorporeaza oaule, cate unul pe rand. AMesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu apoi incorporeaza-le in...
1. Incinge cuptorul la 180°C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de aprox.18 cm diametru.
2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si semintele de vanilia pana cand isi maresc...
1. Incalzeste cuptorul la 180 ° . Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de 18 cm diametru.
2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si esenta de rom pana cand isi maresc volumul. Incorporeaza untul topit urmat de lapte si ciocolata amaruie. AMesteca faina...
1. Incinge cuptorul la 180 ° C.
2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si esenta de rom.Incorporeaza untul topit si laptele. Amesteca faina cu cacaoa, praful de copt si sarea apoi inglobeazale in compozitia precedent. Imparte aluatul intr-o tava de briose gigant si da la...
Incinge cuptorul la 180°C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava rotunda de aprox.18 cm diametru.
Bate ouale cu zaharul pana isi maresc volumul. Incorporeaza untul topit urmat de lapte si esenta de rom. Intr-un vas amesteca ingredientele uscate apoi incorporeaza-le in...
Incinge cuptorul la 180 ° C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de 15 cm diametru.
Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si esenta de rom, pana isi maresc volumul. Incorporeaza untul topit urmat de lapte. Amesteca ingredientele uscate apoi incorporeaza-le...
Incinge cuptorul la 180 ° C
Bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul. Incorporeaza untul topit urmat de lapte, esenta de rom si crema de ciocolata. Amesteca restul ingredientelor apoi inglobeaza-le in compozitia precedenta. Toarna aluatul in forme de briose din silicon sau...
Incinge cuptorul la 180 ° C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de 18 cm diametru.
Pentru aluat , bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul. Adauga laptele si esentele. Cerne ingredientele uscate apoi adauga-le in cele lichide. Toarna aluatul obtinut...
Incinge cuptorul la 180 ° C. Tapeteaza cu foaie de copt 3-4 tavi.
Pentru aluat, bate untul cu zaharul pudra. Incorporeaza untul urmat de esente si smantana. Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu. Inglobeaza faina in compozitia precedenta. Framanta bine aluatul, adaugand 1-2 linguri...
Incinge cuptorul la 180 °C.
Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si semintele de vanilie. Incorporeaza laptele urmat de otet, unt topit si colorantul rosu. Amesteca faina cu cacaoa, bicarbonatul de sodiu si praful de copt. Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide....
Incinge cuptorul la 180 ° C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de cvopt rotunda de aprox. 25 cm diametru
Pentru crema, pune frisca lichida intr-o cratita, la foc potrivit. Adauga ciocolata taiata cubulete.Lasa pe foc, amestecand, pana la omogenizare. Lasa sosul de ciocolata...
Incinge cuptorul la 180 ˚ C.
Pentru crema, pune pe foc frisca cu ciocolata, lasandu-le pana cand ciocolata se topeste iar amestecul se omogenizeaza. Pune sosul de ciocolata la rece pentru 2-3 ore.
Pentru briose, bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul. Incorporeaza untul...
Brownies cu crema
1. Incinge cuptorul la 180 ° C. 2. Bate ouale cu zaharul pana isi maresc volumul. Toarna cate putin din untul topit pana ai turnat toata cantitatea, mixand in continuare. Amesteca ingredientele uscate...
Prajiturele de Craciun
incinge cuptorul la 180 ˚ C. 2. Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si coaja de portocala. Intr-un bol bate untul cu mierea si zaharul apoi incorporeaza ouale – cate unul pe rand, urmate de esnta...
Briose cu crema de vanilie
1. Incinge cuptorul la 180 ° C. 2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul pudra si vanilia pana isi dubleaza volumul.Incorporeaza uleiul de floarea soarelui apoi faina amestecata cu praful de copt si...
Ecler in foitaj
1. Pune intr-o cratita laptele, lichiorul, untul,sarea si zaharul. Dup ace au dat intr-un clocot,ia cratita de pe foc si adauga faina dintr-o data apoi amesteca bine pana se formeaza un aluat mai tare.Pune cratita pe foc si mai lasa 2-3 minute,...
Tarta de ciocolata II
1. Incinge cuptorul la 180 ° . 2. Pentru aluat, bate untul cu zaharul, semintele de vanilie si esenta de portocale. Incorporeaza ouale.Amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi inglobeaza amestecul in compozitia cu unt.Da aluatul la rece pana prepare umplutura....
Tort Nunta de Aur
Bunicii mei au ajuns la cei 50 de ani de casatorie asa ca le-am facut acest tort. Am facut 50 de trandafiri rosii pudrati cu pulbere aurie si 2 verighete de aur :) Interiorul este blat de ciocolata cu crema de ciocolata.
Briose cu mere si crema de branza
1. Incinge cuptorul la 180 ° C. 2. Bate ouale cu zaharul pudra pana isi dubleaza volumul. Incorporeaza laptele si uleiul. Amesteca faina cu praful de copt,bicarbonatul si scortisoara apoi inglobeaza totul in compozitisa precedenta. Inglobeaza merele apoi imparte compozitia...
Briose cu crema de ciocolata si menta
1. Incinge cuptorul la 180 ° C. 2. Amesteca toate ingredientele lichide apoi cele uscate, dar separat. Incorporeaza ingredientele uscate in cele lichide, amestecand pana la omogenizare. 3. Toarna aluatul in forme de briose apoi da la copt 20-30 minute. 4. Pentru...
Cookie Bars
1. Incinge cuptorul la 180 ° C. 2. Bate untul cu zaharul apoi incorporeaza cate un ou pe rand. Adauga semintele de vanilie si amesteca bine. Inglobeaza apoi faina amestecand pana la omogenizare. Adauga...
Cheesecake la pahar
Preparare Cheesecake la pahar 1. Bate crema de branza cu zaharul si semintele de vanilie apoi incorporeaza frisca batuta.Da crema la rece pentru 30 minute. 2. Amesteca biscuitii cu untul topit....
Pere in aluat
Preparare Pere in aluat 1. Incinge cuptorul la 180 ° C. 2. Pentru aluat, bate untul cu zaharul, incorporeaza cate un ou pe rand apoi adauga faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu. Lasa...
Cheesecake
1. Amesteca biscuitii cu untul apoi preseaza “aluatul” in forma, la baza si pe margini.Da la frigider pana prepare umplutura. 2. Bate crema de branza cu gelatina preparata apoi adauga...
Briose cu nuca si crema de vanilie
Incinge cuptorul la 180°C. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul pana isi maresc volumul.Incorporeaza apoi uleiul urmat de lapte,vermouth si vanilie. Amesteca faina cu nuca si praful de copt apoi inglobeaza in compozitia precedenta. Imparte aluatul in forme de briose (tava sau forme de...
Tort cu blat de vanilie cu stafide si crema de ciocolata
1. Incinge cuptorul la 180°C. Tapeteaza cu foiate de copt 3 tavi de copt a cate 15 cm diametru. 2. Pentru blat, pune la incalzit stafidele cu vermouthul pentru 2 min apoi lasa sa stea 10 minute.Bate ouale cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul. Incorporeaza apoi untul...
Tort Mickey Mouse
1. Incige cuptorul la 180 ° . Unge cu grasime si pudreaza cu faina o tava de copt. 2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul. Incorporeaza piureul de castanet urmat de...
Prajitura rasturnata cu banana
Incinge cuptorul la 180 ° C. Unge cu unt o tava de copt. Tapeteaza tava cu zahar brun apoi aseaza feliile de banana stropite cu coniac. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul. Incorporeaza untul topit urmat de ingredientele uscate. Toarna aluatul obtinut...
Sufleu de ciocolata
1. Incinge cuptorul la 200 ° C. Unge cu unt si tapeteaza cu zahar brun vase individuale. 2. Topeste ciocolata cu untul la bain-marie apoi lasa sa se raceasca usor.Bate albusurile spuma cu un praf de sare....
Briose cu doua feluri de crema
1. Incinge cuptorul la 180 ° C. 2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si vanilia pana isi maresc volumul.Incorporeaza untul topit si smantana. Amesteca ingredientele uscate apoi inglobeaza-le in cele...
Biscuiti de vanilie crocanti
1. Incinge cuptorul la 180 ° C. 2. Bate untul cu zaharul si semintele de vanilie.Incorporeaza oaule, cate unul pe rand. AMesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu apoi incorporeaza-le in...
Tort de vanilie cu crema de ciocolata si cognac
1. Incinge cuptorul la 180°C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de aprox.18 cm diametru. 2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si semintele de vanilia pana cand isi maresc...
Tort cu crema de ciocolata alba si capsuni
1. Incalzeste cuptorul la 180 ° . Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de 18 cm diametru. 2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si esenta de rom pana cand isi maresc volumul. Incorporeaza untul topit urmat de lapte si ciocolata amaruie. AMesteca faina...
Briose gigant
1. Incinge cuptorul la 180 ° C. 2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si esenta de rom.Incorporeaza untul topit si laptele. Amesteca faina cu cacaoa, praful de copt si sarea apoi inglobeazale in compozitia precedent. Imparte aluatul intr-o tava de briose gigant si da la...
Tort cu ciocolata alba
Incinge cuptorul la 180°C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava rotunda de aprox.18 cm diametru. Bate ouale cu zaharul pana isi maresc volumul. Incorporeaza untul topit urmat de lapte si esenta de rom. Intr-un vas amesteca ingredientele uscate apoi incorporeaza-le in...
Tort Elefantei
Incinge cuptorul la 180 ° C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de 15 cm diametru. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si esenta de rom, pana isi maresc volumul. Incorporeaza untul topit urmat de lapte. Amesteca ingredientele uscate apoi incorporeaza-le...
Briose cu pudding
Incinge cuptorul la 180 ° C Bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul. Incorporeaza untul topit urmat de lapte, esenta de rom si crema de ciocolata. Amesteca restul ingredientelor apoi inglobeaza-le in compozitia precedenta. Toarna aluatul in forme de briose din silicon sau...
Tort simplu de Paste
Incinge cuptorul la 180 ° C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de 18 cm diametru. Pentru aluat , bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul. Adauga laptele si esentele. Cerne ingredientele uscate apoi adauga-le in cele lichide. Toarna aluatul obtinut...
Biscuiti
Incinge cuptorul la 180 ° C. Tapeteaza cu foaie de copt 3-4 tavi. Pentru aluat, bate untul cu zaharul pudra. Incorporeaza untul urmat de esente si smantana. Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu. Inglobeaza faina in compozitia precedenta. Framanta bine aluatul, adaugand 1-2 linguri...
Red Velvet Cupcakes
Incinge cuptorul la 180 °C. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si semintele de vanilie. Incorporeaza laptele urmat de otet, unt topit si colorantul rosu. Amesteca faina cu cacaoa, bicarbonatul de sodiu si praful de copt. Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide....
Tort Iepurila si Iepuroaica
Incinge cuptorul la 180 ° C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de cvopt rotunda de aprox. 25 cm diametru Pentru crema, pune frisca lichida intr-o cratita, la foc potrivit. Adauga ciocolata taiata cubulete.Lasa pe foc, amestecand, pana la omogenizare. Lasa sosul de ciocolata...
Briose cu crema de ciocolata
Incinge cuptorul la 180 ˚ C. Pentru crema, pune pe foc frisca cu ciocolata, lasandu-le pana cand ciocolata se topeste iar amestecul se omogenizeaza. Pune sosul de ciocolata la rece pentru 2-3 ore. Pentru briose, bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul. Incorporeaza untul...