Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Unghiera BISALUO
Perie de pantofi
Set de 3 boluri Ellenge
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:51
la 08:09
de Rocsi 9
ieri la 19:37
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:49
de oanapl 8
pe 30.03 la 18:32
de Constelatialeu 9
6 comentarii
de Panacris 9
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
vasimur
ciobotaru_laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...