
publicat la 18.12.2011
publicat la 18.12.2011
publicat la 18.12.2011
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Gemüse-Gratin (legume gratinate)
Legumele se curata se spala, se taie bucati potrivite si se pun in apa cu sare sa fiarba pana sunt aproape fierte(putin crocante). Separat se face bechamelul: se pun la incins untul si uleiul si apoi se pune faina amestecand mereu la foc potrivit pana se prajeste putin faina. Se toarna tot...
Mancare de vinete
Vinetele se curata si se taie in felii groase. Se oparesc in apa sarata 15 minute, apoi se scurg. Ceapa curatata si taiata pestisori se caleste in ulei, se adauga ardeii taiati bucati mari. Se presara boiaua, apoi se pun rosiile, vinetele, pasta de rosii si apa, dar sa nu acopere legumele. Se...