Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Valurile zilei sunt prielnice, soarele e pe cer, atmosfera e perfecta, stelele sunt aliniate pentru succes, iar tu esti la fel de nedumerit.
Pensula de patiserie
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 incaltatoare
Taietor de pizza
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:26
de vasimur 4
ieri la 18:34
pe 27.09 la 09:12
pe 26.09 la 17:05
pe 26.09 la 05:59
5 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Bucataras
Caty
MotanLaOale
vasimur
lucy2002 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sanda s 1
LauraS 1
Catalin 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...