Ouale se fierb si se taie marunt. Tonul se farimiteaza. Merele si portocala se taie cubulete. Cascavalul se da prin razatoarea cu ochi mic. Fiecare strat se unge cu maioneza, se aseaza in urmatoarea ordine:
1. 1/2 ton
2. 2 oua
3. Merele, presarate cu piper negru
4. 2 oua
5. 1/2 ton...
Sfecla rosie, cartofii si ouale se fierb, se racoresc si se curata de coaja. Pe platou, in centru, se aseaza un pahar, in jurul caruia se va aranja salata in straturi, fiecare strat se unge cu maioneza.
1. Primul strat il constituie sfecla rosie data prin razatoare medie.
2. Urmeaza...
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Al 7--lea cer
Ouale se fierb si se taie marunt. Tonul se farimiteaza. Merele si portocala se taie cubulete. Cascavalul se da prin razatoarea cu ochi mic. Fiecare strat se unge cu maioneza, se aseaza in urmatoarea ordine: 1. 1/2 ton 2. 2 oua 3. Merele, presarate cu piper negru 4. 2 oua 5. 1/2 ton...
Bratara de Rubin
Sfecla rosie, cartofii si ouale se fierb, se racoresc si se curata de coaja. Pe platou, in centru, se aseaza un pahar, in jurul caruia se va aranja salata in straturi, fiecare strat se unge cu maioneza. 1. Primul strat il constituie sfecla rosie data prin razatoare medie. 2. Urmeaza...