
publicat la 16.05.2014
publicat la 13.05.2014
publicat la 13.05.2014
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de perisoare
Punem la fiert intr-o oala ,in cantitatea de apa dorita, o bucata cu os cu carne de pui de casa(pt a fi mai gustosa) si cu putina sare Intre timp pregatim amestecul de carne pt perisoare,amestecand 500 g piept cu aproape o legatura de patrunjel tocat(restul il presaram la final in...
Ciorba de pui
Spalam carnea si o punem la fiert cu putina sare, intr-o oala de 4-5 l. Dupa ce nu mai face spuma (pe care o indepartam mereu), iar carnea este aproape fiarta, adaugam ceapa taiata marunt, morcovul si ardeiul taiati marunt (sau dupa preferinta), pastarnacul si telina cubulete si lasam sa...