Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 19.11.2010
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...
publicat la 31.08.2023
publicat la 28.08.2023
publicat la 12.05.2013
Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci
Voturi:3
Voturi:85
Voturi:18
In cont 101
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Unghiera BISALUO
Taietor de pizza
Set de 10 forme pentru briose
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:36
ieri la 18:00
ieri la 09:48
pe 02.07 la 09:50
pe 01.07 la 10:33
4 comentarii
de Gherca Daniela 5
3 comentarii
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
vasimur
Toamna07 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Dorothea 1
merion35 1
Aly_M 1
Dienutzatrendy 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba din Tara Motilor
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...