publicat la 26.12.2014
publicat la 18.12.2014
publicat la 16.12.2014
Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.
Bucataras.ro
[email protected]
Ardei iuti murati (recolta proprie)
Se spala borcanele si se lasa la uscat In fiecare borcan se pune o lingurita de sare si una de zahar. Spalam bine ardeii si ii aranjam in borcan, dupa care ii acoperim cu otet
Pasta de ardei
Se spala ardeii si se curata de samburi. Dupa care se dau prin masina de tocat. Ardeiul tocat se pune la foc fara sare, pana scade toata zeama de pe ei. La sfarsit se adauga sarea si se mai lasa la foc aprox 30 minute, amestecand continuu sa nu se prinda. Se pune in borcane si se invelesc in...
Ardei kapia la borcan
Se pun ardeii la copt, dupa care se curata Separat se pun la fiert otetul, zaharul, foile de dafin si semintele de mustar Dupa primele clocote, turnati lichidul peste ardeii curatati Se lasa ardeii in acest lichid aprox 10 min Se aseaza ardeii in borcane, se umple borcanele cu...
Mere la borcan pentru prajitura
Se spala bine merele si se curata de coaja si de partea din mijloc, pe urma se dau merele pe razatoare. Dupa care se storc bine merele de zeama si se adauga zaharul si conservantul. Se indeasa bine merele in borcane(cu tot cu zeama care ramane), dupa care se pun borcanele la dustulit aprox 30 de...
Gogosari murati
Se curata gogosarii de samburi si se taie feliute Se pun peste iei sarea, zaharul si otetul si se lasa asa timp de o zi Pe fundul borcanului se pun cateava frunze de telina si piperul boabe, dupa care se pun gogosarii indesati bine Se pun in fiecare borcan aprox 3 buc de hrean si cateva...
Morcovi si patrunjel la borcan
Se taie cubulete morcovul, patrunjelul si telina Se toaca marunt frunzele de patrunjel si se adauga peste restul de legume Se pune sarea peste ele si se amesteca bine si se lasa asa timp de o zi pentru a lasa apa Dupa o zi se pun legumele in borcane si se acopera cu apa care au lasat-o