Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 20.08.2013
Se unge felia de paine cu crema de branza. Rosia se taie pe la mijloc in zig-zag pentru a forma floarea. In mijlocul rosiei se pune o maslina.
publicat la 22.10.2013
Pensula de patiserie
Set de 10 forme pentru briose
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Ciocan pentru carne
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:03
ieri la 09:37
pe 02.12 la 14:34
pe 02.12 la 11:12
pe 01.12 la 10:57
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de Adele 4
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
mihaelaM 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Patrisia 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendivs floare
Se unge felia de paine cu crema de branza. Rosia se taie pe la mijloc in zig-zag pentru a forma floarea. In mijlocul rosiei se pune o maslina.