
publicat la 24.05.2013
publicat la 14.03.2013
publicat la 01.03.2013
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Buna ziua , dragi si harnici bucatarasi ! Eu nu fac zacusca in fiecare an , doar cand mi se face pofta de vreun sortiment . Asa ca anul acesta am zis sa incerc si zacusca de peste (cam Ina si cu Costel al ei se fac vinovati de pofta mea) . Cum pestele este f sensibil , am zis sa sterilizez borcanele in cuptor , dar va rog sa-mi spuneti daca sa le pun cu capac sau fara . Va multumesc mult si as aprecia daca mi-ati respunde azi , ptr ca acusica e gata .