raluca95

1

Bucataras
incepator

Barnsley

Bucataras din 11.01.2015

RETETE45
PRIETENI114
Retete / Paste

Salata de paste rece

In Paste la 4 Iun 2015

Taiem ardeii fasii, vanata si dovleceii felii si dupaia fasii si le punem in tava cu 2/3 linguri de ulei de masline si sare si acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor. Pastele le fierbem conform indicatiilor de pe pachet, le scurgem si le punem intr-un bol cu putin ulei de masline. Cand...

Spaghete cu mozzarella, rosii si dovlecei

In Spaghete la 9 Mai 2015

Taiem in doua dovlecelul si il feliem subtire, taiem cubulete rosiile si tocam marunt cateii de usturoi. Intr-o tigaie punem cam 4 linguri de ulei de masline si la foc mare calim dovleceii dupa care adaugam rosiile dam focul mic si lasam sa se caleasca incet cam 1 minut dupa care adaugam jumatate...

Paste cu fasole verde si costita

In Penne la 12 Feb 2015

Pentru inceput am pus apa la fiert si cand a inceput sa fiarba am adaugat sare si fasolea verde. Intre timp am taiat costita afumata si am prajit-o in tigaie in foarte putin ulei de masline(pentru ca costita nu era prea grasa si aceasta e unica sursa uleioasa din reteta) , dupa care am adaugat...

Paste cu ton si ciuperci

In Penne la 15 Ian 2015

Am inceput prin a opari rosiile pe care le-am curatat de piele si te-am taiat cubulete (eu am avut doar o rosie asa ca am adaugat si suc de rosii), dupa care am pus la calit ceapa in putin ulei. Cand aceasta a inceput sa devina trasparenta am adaugat conservele de ton si ciupercile scurse, si...

Tagliatelle cu ciuperci si carne

In Paste la 14 Ian 2015

Punem la calit ceapa tocata cu putin ulei (eu de obicei folosesc de masline dar nu e obligatoriu, se poate folosi si cel de floarea soarelui sau de porumb), cand incepe sa devina trasparenta si sa se inmoaie, adaugam carnea si ciupercile tocate (nu prea marunt pentru ca scad) si le lasam sa se...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 09.02.2016

Paine fara framantare

publicat la 09.02.2016

Pilav de bulgur cu legume

publicat la 09.02.2016

French toast cu capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]