Alheira cu cartofi crocanti

de cristeena20 in Pui, 29 Noi 2012 | 4103 vizualizari

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

29.11.2012, 17:15

Bunica 1

29.11.2012, 17:18

Cartofii cred ca au iesit nemaipomeniti!;-bd

Dana_Retetegg 1

29.11.2012, 17:31

Panacris 1

29.11.2012, 18:02

Geanina87 1

29.11.2012, 18:22

MotanLaOale 1

29.11.2012, 19:31

Bya Ralu 1

29.11.2012, 19:44

bun bun

Lau 1

29.11.2012, 19:57

vin la masa

adasev12 1

29.11.2012, 22:27

Rocsi 1

29.11.2012, 23:13

Bun

xana 1

05.07.2013, 17:29

Foarte bunut! Eu obisnuiesc sa prajesc alheira in putin ulei de masline incins, si inainte de a o pune in tigaie o tai usor pe lung, asa ramane intacta iar pielita se strange si ramane doar interiorul rumenit.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu carnat si linte rosie