Ardei rosu umplut cu pasta de branza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 8978 vizualizari

COMENTARII (38)

nadina73 1

12.04.2010, 23:02

multumesc tare mult liana intradevar sant foarte buni,pacat ca esti departe

mariac 1

13.04.2010, 10:12

foarte bine ti-au iesit simo,nota 10

liana10 1

14.04.2010, 01:21

Tare aspectuosi si apetisanti ardeii!
Chiar i-am vazut si in rev. Bucataria de azi, daca nu ma insel. Nu tu ai fost castigatoare?

nadina73 1

14.04.2010, 01:57

nu liana sincer nu am de unde sa iau revista ca nu sant in tara ,si nici nu am vazut, sant multe retete cu ardei cu branza e drept ca de cati-va ani fac si eu si tot dupa retete din reviste sau de pe net fac ,multumesc tare mult

nadina73 1

14.04.2010, 01:58

multumesc mult buni

danis 1

15.04.2010, 00:42

super buni nu buni ,lasa ca mergem in tara si aducem branza si numai ardei umpluti facem

nadina73 1

15.04.2010, 14:09

asa sa fie danuta si aducem numai cas ,aducem ciobanu cu oile danuta nu casu

Adinacarla 1

17.05.2010, 10:20

multumesc pentru idee...am trecut-o la favorite...sigur va fi parte importanta pe platoul meu cu aperitive

nadina73 1

17.05.2010, 10:48

ma bucur ca iti pac ,si adevarul e ca sant foarte buni

cory 1

26.05.2010, 22:24

acesti ardei iam avut la nunta...........fenomenali

burdulea56 1

13.10.2010, 16:59

Ce fain, Nadina si tare bun! de la mine.

nadina73 1

13.10.2010, 17:58

cory

nadina73 1

13.10.2010, 17:59

multumesc burdulea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremă de brânză cu ceapă verde, mărar şi petale de trandafir