Ardei umplut cu salata de pui afumat

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 4092 vizualizari

COMENTARII (15)

Laly 1

02.12.2010, 12:32

Danuta am venit la masa

Dana Cristea - pusikmea 1

02.12.2010, 12:33

bine ai venit laly

lia maria 1

02.12.2010, 12:42

am ajuns si eucu furcilenormal

adasev12 1

02.12.2010, 12:43

pulpa nu se fierbe???ca n-ai scris ....doar asa afumata? arata bine...sigur e si bun!

Dana Cristea - pusikmea 1

02.12.2010, 12:47

lia multumesc, ada, nu se fierbe, este pulpa afumata vidata( care este deja fiarta )insa daca o prepari tu in casa atunci respecti reteta ta.

marcela1979 1

02.12.2010, 13:00

vreau si eu un ardei

giuliana 1

02.12.2010, 13:01

la o asa portie vin si eu

MotanLaOale 1

02.12.2010, 13:32

bun bun

Dana Cristea - pusikmea 1

02.12.2010, 16:15

giuliana, motan multumesc

mena29 1

02.12.2010, 17:45

bun,bun

Dana Cristea - pusikmea 1

02.12.2010, 18:23

ms mena

lilik 1

03.12.2010, 00:42

tare bun tre sa fie

La Ancuta 1

03.12.2010, 09:27

ce bun

Dana Cristea - pusikmea 1

03.12.2010, 10:06

multumesc fetelor

elena1988 1

04.03.2011, 15:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de bulete de cascaval pe care le-as manca la orice zi din zi si din noapte