Baclava Lili

de ralu_ca in Prajituri, 10 Feb 2013 | 18967 vizualizari

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

10.02.2013, 15:35

place

Lau 1

10.02.2013, 15:43

de cand zic ca fac si eu

T I M E A 1

10.02.2013, 15:52

roxana_simona 1

10.02.2013, 16:29

bun

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 17:54

Rocsi 1

10.02.2013, 17:59

Ce buna!

Bunica 1

10.02.2013, 18:36

duuuuuuuuuuuulce si plina de sirop!

mamaieelena 1

10.02.2013, 19:26

delicioasa baclava ai facut

MotanLaOale 1

10.02.2013, 23:57

laura_n 1

11.02.2013, 11:50

imi place la nebunie

giamarcu 1

09.02.2015, 16:43

Nu am inteles... peste care al catelea rand se pune amestecul de nuca ..al saptele ??si cate foi trebuie pt a se face baclavaua ?

Miha 1

09.02.2015, 18:30

Gia, un pachet de foi de placinta are in general intre 12 si 14 bucati. Imparti foile in doua. Pui in tava prima parte de foi unse cu unt, nuca si cea de-a doua parte de foi, deasemenea unse cu unt. E simplu

ralu_ca 1

10.02.2015, 22:17

Mulțumesc, miha😊

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baclava