Bomboane Raffaello (2)

de Miha in Dulciuri, 11 Ian 2010 | 19923 vizualizari

COMENTARII (25)

ionix 1

11.01.2010, 18:55

astea se fac pe foc??? ies mai tari cumva??? interesant

rivka 1

11.01.2010, 19:06

le incerc in ambele feluri ca doar imediat se fac.
ce bine arata....trebuie mai intai sa-mi achizitionez lapte praf apoi le fac.

rivka 1

11.01.2010, 19:36

cred ca varianta asta seamana mai bine cu alea originale...sau nu?

Michelle 1

12.01.2010, 08:09

crisad 1

12.01.2010, 09:49

cred ca ar fi interesante cu migdale la mijloc

rivka 1

12.01.2010, 10:52

da la mijloc cred ca fiecare dupa gust poate pune ce-i place...

gaby_duceag 1

12.01.2010, 11:12

pot pune foi de dafin?

ana 1

12.01.2010, 11:54

is super bune ,reteta asta am facut-o la botezul Teodorei ,la mijloc am pus migdale prajite usor.Foarte bune.
Gustul este asemanator cu cele orginale .

ana 1

12.01.2010, 11:55

Gogosarule daca vrei tu dafini ,de ce nu?

madi_marin 1

12.01.2010, 13:31

exact reteta asta o fac si eu, cu untul pe foc..... . sunt delicioase!

Miha 1

12.01.2010, 14:24

Gaby, le poti tavali si prin boabe de piper!

stely 1

12.01.2010, 14:42

Dar cu lapte obisnuit de vaca nu ies?

rivka 1

12.01.2010, 15:58

nu cred ca ies cu lapte de vaca ca nu se intaresc...cred...sau? eu acum atatea o sa incerc metode pana descopar cea mai buna

Miha 1

12.01.2010, 18:35

Stely, nu e bun laptele de vaca. Doar daca mai adaugi ceva in compozitie sa se lege. Si plus ca nu va avea gustul ala delicios de lapte praf.

stely 1

12.01.2010, 22:33

inteles.Deci va trebui sa iau o punga de lapte praf ceva mai ieftin,ca nu o sa stric cutia fetei de Nan ca-i prea scumpa..

Miha 1

12.01.2010, 22:54

Stely, nici n-as recomanda sa incerci cu NAN, nu cred sa iasa. La fel nu recomand nici laptele praf instant gen Darling sau Malita. Laptele praf Raraul este cel mai bun ( 12 ron cutia de 500 g) sau Dr Oetcher ( 10-11 ron punga de 380 g)

stely 1

15.01.2010, 09:08

Multzam de info,miha

Miha 1

15.01.2010, 09:35

cicilica 1

25.02.2010, 15:51

Ce imi place la retetele tale este faptul ca dai toate informatiile si daca respecti intru totul imposibil sa nu-ti iasa.

Miha 1

25.02.2010, 17:08

Multumesc Cicilica!

LLAAVVIINNIIAA 1

10.03.2010, 14:58

Buna Miha! Am mai trimis un comment , sper sa nu se suprapuna.
Am facut o portie de Rafaello care au iesit f bune, insa la modelat compozitia ''cerea'' sa fie stoarsa de surplusul de unt. Cca o cescuta de cafea a fost surplusul.Consistenta ulterioara a fost ok.
Am respectat cantitatile, cu toate astea...
La tine la fel s-a intamplat?
Numai bine!

Miha 1

10.03.2010, 18:10

Lavinia, la reteta aceasta, compozitia este intr-adevar mai "untoasa" decat la varianta cealalta, dar daca lasi compozitia sa se raceasca foarte bine nu mai exista incovenientul de care spui.

LLAAVVIINNIIAA 1

12.03.2010, 10:48

Ai dreptate! Ce e drept e ca le-am modelat caldutze. Eh, am mai redus din calorii cu acea eliminare de unt.
Numai bine!

caramela 1

27.10.2011, 15:43

dragelor..eu am pus si o foaie de napolitana pisata...au iesit minunate...va recomand...

Miha 1

27.10.2011, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Rafaello