Bors de peste

de gugugh in Ciorbe, 26 Oct 2010 | 8495 vizualizari

COMENTARII (10)

Sylvia 1

26.10.2010, 15:40

Excelenta retata ta si mie imi place borsul de peste foarte mult.

gugugh 1

26.10.2010, 15:41

sincer nu eram o mare fana a borsului de peste dar cu aceasta reteta mi.am redescoperit un nou gust, asa ca cu siguranta voi repeta retata curand

ony 1

26.10.2010, 17:41

buuuuun,vreau si eu

gugugh 1

26.10.2010, 18:14

te invit ony pe la mine

Laly 1

26.10.2010, 22:31

Ce bun este borsul de peste

goldengate 1

31.10.2010, 09:38

Probabil ca este bun, nu spun nu, dar am si eu o intrebare: din ce regiune a tarii sunteti? Eu sunt din delta si borsul de peste nu se face deloc asa. Si daca nici in delta nu e tara pestelui, atunci nu stiu unde e.

gugugh 1

31.10.2010, 11:46

eu locuiesc in bucuresti, stiu ca nu e reteta originala dar mi.a placut f mult aceasta reteta si de aceea o voi repepat cu siguranta

goldengate 1

03.11.2010, 19:13

Imi pare rau ca nu am poze, dar dati-mi voie sa fac ceva modificari si incercati asa cum va dau eu o sugestie, ok? Apoi astept comments si va astept in Tulcea. Asadar: se pun mai multe feluri de peste de apa dulce, stiuca, somn, caras, crap, salau, biban (dar merge si cu un singur fel). Se fierb cartofi intregi, ceapa taiata cubulete, rosii taiate si atat. Nu exista orez, morcov si bors in ciorba de peste. Doar 2 linguri de otet la sfarsit dupa ce fierbe si pestele. Se adauga un pic de patrunjel verde. Se serveste mai intai pestele cu cartofi si sos de usturoi, apoi ciorba simpla. Incercati si asa

Ina 1

03.11.2010, 19:29

goldengate, stiu ca in Delta pestele se serveste separat de zeama, dar ciorbitza e buna oricum, daca pui ce-i trebuie Si eu pun otet la ciorba si o fac din mai multe feluri de peste ( atunci cand am ), dar daca ai si o mana de icre..... este excelenta! Am mancat si cu orez si mi-a placut. Oricum ar fi preparata, daca are tot ce-i trebuie e ok Las si eu 5 furci aici

gugugh 1

03.11.2010, 21:26

Goldengate am citit pe net cum se face adevaratul bors , insa am incercat varianta de mai sus pt ca se apropia cat de cat de gusturile mele, nu ma impac cu otetul mai deloc, .iti multumesc frumos pt reteta si data viitoare voi incerca si reteta ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste lipoveneasca