Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2015 | 5200 vizualizari

COMENTARII (36)

Merisor 1

29.04.2015, 08:47

Geo, multumesc! Ksenya, Rocsi

anca_rm 1

29.04.2015, 09:46

ce idee minunata ai avut , foarte bune trebuie sa fie

Merisor 1

29.04.2015, 10:00

Bune au fost, Ancuta!

tarasmariana 1

29.04.2015, 11:09

Delicioase!

Merisor 1

29.04.2015, 12:54

Panacris 1

29.04.2015, 21:30

Ligia Bxl 1

02.05.2015, 11:14

Bya Ralu 1

02.05.2015, 16:58

ce reteta faina,la favo

Catalina L 1

02.05.2015, 17:27

ce original ....bravo

Valclaudia 1

02.05.2015, 20:50

Deosebite! Felicitari pentru idee,Merisor! Le trec si eu la colectie......

Merisor 1

02.05.2015, 21:47

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv din carne tocata