Budinca de spanac cu cascaval

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2016 | 10019 vizualizari

COMENTARII (25)

jolygina 1

11.05.2016, 17:32

Buna

reisnaor_2006 1

11.05.2016, 17:40

Andra_Constantinescu 1

11.05.2016, 18:01

Delicioasa!

Rahela Velicu 1

11.05.2016, 18:10

Foarte buna!

reisnaor_2006 1

11.05.2016, 18:19

multumesc

deyutzky 1

11.05.2016, 18:50

arata bine

Ina 1

11.05.2016, 19:05

Costel nu cred ca se baga, dar vin eu si pentru el

mirela0911 1

11.05.2016, 19:26

Tare buna e! -:bd

MotanLaOale 1

11.05.2016, 19:32

Bya Ralu 1

11.05.2016, 19:49

buna

Constelatialeu 1

11.05.2016, 19:56

Asta-mi place si mie...curios...

reisnaor_2006 1

11.05.2016, 20:46

Ina te astept cu drag

reisnaor_2006 1

11.05.2016, 20:46

Cleme a iesit tare buna

Rocsi 1

11.05.2016, 20:46

Ce bine ca fetita ta mananca spanac!

alilianaa 1

11.05.2016, 20:52

tare-mi place!

reisnaor_2006 1

11.05.2016, 21:00

Rocsi e inebunita dupa el

Bunica 1

11.05.2016, 22:14

Placeeee!

Merisor 1

11.05.2016, 22:40

Bun budinca ta!

miki_a 1

12.05.2016, 00:36

O idee foarte buna!

mihaelar63 1

12.05.2016, 01:55

O combinatie ideala !!!

anca_rm 1

12.05.2016, 08:37

o combinatie foarte buna , faina reteta

simona72 1

12.05.2016, 09:08

Foarte bun ce ai facut aici!

reisnaor_2006 1

12.05.2016, 09:45

multumesc tuturor

marcela1979 1

13.05.2016, 17:43

Raluca57 1

15.05.2016, 16:42

Am facut-o, este f buna. Cuburile crocante de deasupra si cascavalul gratinat sunt o idee excelenta. F bun, ne-a placut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ton, branza si frunze de ridichi