Burek cu branza sarata

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2012 | 7244 vizualizari

COMENTARII (19)

diaconta 1

08.01.2012, 19:43

ne fierbi asa la foc mocnit

Anamaria7 1

08.01.2012, 19:56

) Claudia, asa iese mai buna mancarea

gaby_duceag 1

08.01.2012, 20:04

n-am folosit niciodată foi de plăcintă.
s-ar putea să mă tenteze

MotanLaOale 1

08.01.2012, 20:10

buna buna

Miha 1

08.01.2012, 20:16

alldaycooking 1

08.01.2012, 20:27

Rocsi 1

08.01.2012, 20:31

ce rumen e

Lau 1

08.01.2012, 21:10

place

simo_brkic 1

08.01.2012, 22:30

se cheama si Pita si e delicios

mamaieelena 1

08.01.2012, 22:54

bunaaa

Ubulika 1

08.01.2012, 23:07

Lorra 1

08.01.2012, 23:51

deyutzky 1

09.01.2012, 00:01

danakarin 1

09.01.2012, 08:24

mmmmm bun, bun

Anamaria7 1

09.01.2012, 12:40

ihiiiiii, verrrrrrry delicios ) doar sa te poti opri (faceti branza aia mai sarata, sa nu te indemne la 3 bucati ) va previn!

mena29 1

09.01.2012, 13:07

Felicitari mamei tale!!!

lia maria 1

09.01.2012, 13:30

CaroleCuisine 1

10.01.2012, 02:29

Foarte bine arata!!

MVMih 1

13.01.2012, 20:33

Fie tava cat de mare...poate e putin pt fiecare...k "plang" si eu dupa o bucatziza.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Burek cu branza