Caltaboş ( Gâlbaş )

de Ina in Mancaruri cu carne, 14 Dec 2013 | 17324 vizualizari

COMENTARII (36)

Rocsi 1

15.12.2013, 12:40

Uite la ea cu ce manichiura gateste ..Bun mai este caltabosul

Panacris 1

15.12.2013, 17:03

M-ai convins Anul ăsta o să probăm și noi

gaby_gabytza 1

15.12.2013, 17:58

mamaieelena 1

15.12.2013, 19:20

ma si daca la sfarsit aruncai si vre-o 2-3 covrigi din cei tari ca sa se umfle bine cu zeama de la caltabos atunci gustul e desavarsit pentru mine,super a iesit dar nu cumva l-ai facut cam devreme?? sau porcul e deja transat?

madalinanicoleta 1

15.12.2013, 20:06

Ina 1

15.12.2013, 20:24

Mamaie, asta-i ala de anul trecut ))
Ma batea gandul sa-l postez prin iulie...

Ina 1

15.12.2013, 20:26

Simona, noua ne place foarte mult, mai ales lui Costel

Ina 1

15.12.2013, 20:27

Cris, ideal este sa-l fierbi in cuptor, sa se rumeneasca usor deasupra

Aurelia 07_07 1

19.12.2013, 23:21

Rahela Velicu 1

21.12.2020, 09:49

katty 1

21.12.2020, 21:58

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
''Taci si-nghite''