Cartofi cu smantana si marar

de Miha in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2010 | 17913 vizualizari

COMENTARII (12)

Teo 1

15.03.2010, 22:36

cu credeam ca vreodata am sa mananc smantana cu usturoi!am descoperit acum 3ani si de atunci am incercat sa conving si pe altii de gustul delicios al acestei combinatii;deci imi place!

Miha 1

15.03.2010, 22:42

Si ai reusit sa-i convingi? Si noua ne place.

ela 1

16.03.2010, 10:36

liana_geicu 1

16.03.2010, 19:18

A reusit pentru ca si mie imi place combinatia, o sa testez si eu reteta ta cat de curand pentru ca sunt sigura ca este foarte buna!

zaharia_mihaela2005 1

18.03.2010, 13:25

super bun smantana cu usturoi.Sotului ii place sa o manance si cu cartofi prajiti si o fripturica de pui la cuptor.Multe calorii dar merita

gospodinadecriza 1

18.03.2010, 14:38

Sursssaaa???
Offf,offf,offf!
Nu sariti, ca e totul intre ghilimele.Multumesc anticipat!

Miha 1

18.03.2010, 14:45


Am s-o pun pe bunica sa posteze pe bucataras, sa o pot cita ca sursa.

gaby_duceag 1

18.03.2010, 16:56

ia sa intru io cu critici nu numa' cu laude.asaaaa!deci,miha mea draga ,odata ce mancarea asta are cartof, exclude agentul de ingrosare(faina)ca deja ai (amidonul).deciui cartofii la fiert.cand sunt fierti bine bine, scurgi apa si pui restul ingredientelor mentionate de tine si amesteci usor.o parte dintre cartofi se vor farma si va ajunge mancarea la acceasi consistenta ca cea cu faina ,dar. elimini faina dintre ingrediente(asa o fac io,nu da tare))

gaby_duceag 1

18.03.2010, 16:59

aaa si inca ceva, nu mai faci separat ci totul in aceeasi oala si reduci vasele de spalat

Miha 1

18.03.2010, 17:01

Amidonul nu mai e...ca s-a dus la fiert. Mai, eu asa stiu ca faceau babele din familie si asa am gasit-o si in cartea de bucate a doamnei Didi Balmez.

gaby_duceag 1

18.03.2010, 17:03

mai ramane putin in ei

Miha 1

18.03.2010, 17:06

Data viitoare promit ca-i fac ca tine.

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf