Cartofi umpluti cu carne tocata

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2014 | 12629 vizualizari

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

30.04.2014, 23:00

ce idee faina

MOKUSKA 1

30.04.2014, 23:11

Merisor 1

30.04.2014, 23:16

Ce buni!

MOKUSKA 1

30.04.2014, 23:43

Multumesc Merisor

dantes 1

01.05.2014, 07:53

foarte buni!

MOKUSKA 1

01.05.2014, 09:21

Multumesc

gaby_duceag 1

01.05.2014, 12:26

ce-mi place!!

MOKUSKA 1

01.05.2014, 15:13

Merci mult

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:02

Rocsi 1

01.05.2014, 21:37

Ce reteta faina

MotanLaOale 1

02.05.2014, 00:37

MOKUSKA 1

02.05.2014, 18:35

Lia_ 1

12.05.2014, 14:03

ce idee mi-ai dat cu fiertul cartofilor. eu n-am mai preparat un fel numit dolma tocmai pt ca foarte greu se scobesc cartofii cruzi si ai mei, din toata dolma pe astia ii alegeau. sa incerc sa ii fierb pe jumatate, poate ca asa imi va fi mai usor dar mi-e ca se vor sfarama pana se gateste restul de legume umplute. f buna varianta asta, pun in favo

MOKUSKA 1

12.05.2014, 16:10

Merci Lia! .Sa ii fierbi in coaja, dar nu de tot, doar pana intra furculita in ei, pentru ca in cuptor se vor ma coace.

anca2311 1

20.05.2014, 12:20

eu i-am facut! deliciosi!

MOKUSKA 1

20.05.2014, 12:33

merci Anca!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]