Cascaval de casa

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2011 | 41449 vizualizari

COMENTARII (36)

elena1988 1

12.04.2011, 08:52

Criss 1

12.04.2011, 10:34

Buna ideea. Imi amintesc ca pe vremea lui Ceausescu, mama facea ceva asemanator. Era mai mult o branza topita decat cascaval, dar foarte buna, mai ales ca nu se gasea mai nimic.

jolygina 1

12.04.2011, 10:52

o adevarata arta ,cred ca-i foarte gustos

ianculubita 1

12.04.2011, 15:51

Da Kami,branza de vaci proaspata,cu care facem placinta,nu cas proaspat;se gaseste si la supermarchet la pachete sau cutii;succes!

alinutzika 1

29.07.2011, 22:40

tare bun...si gustul e desavarsit !! Si eu fac cascaval de casa...

mihaelar63 1

03.12.2011, 13:28

Buna invatatura Ce prepari acasa e mai gustos , mai sanatos

Patricia Iordache 1

11.03.2013, 08:53

Trecut la favorite! Il voi incerca cat de curand

MOKUSKA 1

02.07.2014, 16:39

este prima data cand aud de reteta asta. Multumesc

sandyna 1

02.07.2014, 17:37

a incercat-o cineva?

Sotto 1

03.07.2014, 11:20

Doresc sa incerc aceasta minunata reteta, dar as vrea sa stiu daca laptele este cel pe care il gasim in magazin care nu necesita fierbere sau lapte proaspat , daca vasul in care am topit untul si am adaugat branzica ramane pe foc unde amentecam energic si daca branzica proaspata este din aceea uscatica sau mai umeda( eu a gasit branza proaspata si " uscata " asa ca niste bulgarasi dar si mai umeda cu aspect de branza cu smantana .Multumesc .

ralu_ca 1

09.02.2015, 20:30

Super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza si ardei copti