Chec de post

de ionela2682 in Prajituri, 1 Dec 2011 | 7881 vizualizari

COMENTARII (18)

mena29 1

01.12.2011, 21:35

Woooow,primaaaa!!! Portie dubla!

Lau 1

01.12.2011, 21:36

imi place forma

Teo 1

01.12.2011, 21:40

nici nu ai crede ca e un dulce de post !

Rocsi 1

01.12.2011, 21:40

de post?????vreau o bucata mareeeeeeeeeeee

mihaelar63 1

01.12.2011, 21:46

Am fost cuminte , deci doresc si eu

ionela2682 1

01.12.2011, 21:47

Mena..dubla,tripla ..cum doresti..

ionela2682 1

01.12.2011, 21:48

Sufletista ..si mie -mi place mult forma ..de aceea o folosesc cat de des pot..sa vedem pentru cat timp!! pana-mi gasesc alta tava favorita ..iar asta trece pe raftul cu tavi uitate!!

ionela2682 1

01.12.2011, 21:49

Roxi,Mihaela...si pt voi...cata poftiti!!

RuxyRux 1

01.12.2011, 22:07

Arata perfect!!!!

Criss 1

01.12.2011, 22:09

Ce frumos si pufos!

mirela0911 1

01.12.2011, 22:11

Ce-mi place cum iti ies checurile in forma aceea

MotanLaOale 1

01.12.2011, 22:15

frumos si bun bun

LUK 1

01.12.2011, 22:35

super

ionela2682 1

01.12.2011, 22:36

mirela0911
01.12.2011, 22:11

Ce-mi place cum iti ies checurile in forma aceea

Mihaela ..la inceput am crezut ca am luat tzeapa cu forma asta.. ma cam chinuiam sa scot din ea ..am urmat instructiunile de pe eticheta ..adica sa o ung doar la prima folosire cu ulei ..dupa care se va folosi neunsa...jale mare ..nu iesea perfect..asa ca m-am documentat si am ajuns la concluzia ca si siliconul trebuie uns si tapetat cu faina!!!

Angelina_Elena 1

01.12.2011, 22:39

frumos si delicios chec

Cris2711 1

02.12.2011, 00:49

gaby_gabytza 1

02.12.2011, 10:41

ce bine arata

lia maria 1

09.12.2011, 10:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]