Cheesecake cu ciocolata

de Miha in Dulciuri, 5 Mai 2009 | 18012 vizualizari

COMENTARII (89)

Miha 1

09.05.2009, 00:55

Acasa la cine?

luminita20_2006 1

12.05.2009, 12:39

vreau si eu...e combinatia perfecta...apropo si cu capsunele arata fenomenal

Miha 1

10.06.2009, 13:06

Ioana,nu uita sa trimiti o felie pe mail.

Flori 1

10.06.2009, 13:29

Ia uite ce distractie aici, in continuare. Ba, voi ma faceti sa prajituresc in fiecare zi!!! Miha, eu am zis asa: orice prajitura am incercat sa fac eu cu de la tine retzeta , a devenit "bunaciunea zilei". Ia s-o incerc si pe asta, desi, la cat de bine-bine-bine arata...

Miha 1

10.06.2009, 14:02

Bunaciune bunaciune...dar mai tre si schimbata,nu?

Flori 1

10.06.2009, 14:45

Da, ma, da' ce ma fac ca eu mi-s fidela, de fel? Inca mai fac tortul de mere...

Miha 1

10.06.2009, 15:30

De-acu se cheama ca esti fixista nu fidela. Am glumiiiit!

Flori 1

10.06.2009, 22:16

ionix 1

14.09.2009, 19:43

buna, as vrea sa fac prajitura asta de ziua mamei mele asa ca ma pregatesc pana atunci...
am o prima intrebare, ce fel de ciocolata ai ras la crema???

Miha 1

14.09.2009, 21:54

Ionix,poti pune orice fel de ciocolata.Dupa preferinta.Eu prefer amaruie.

rivka 1

24.09.2009, 09:49

curand ii suna ceasul la prajitura asta, pana acum nu am facut-o caci nu s-au mai cerut dulciuri si doar pt mine nu fac, dar in weekend cred ca i-a sunat ceasul.

Miha 1

24.09.2009, 11:13

Cheescake-ule...ai pus-o...ti-a sunat ceasul!

rivka 1

25.09.2009, 15:27

deci mai spune-mi odata te rog ca sa fiu sigura, crema ai facut-o cu branza+zahar+oua+ FRISCA?deci este si frisca lichida in compozitia cremei.
multumesc mult...

rivka 1

25.09.2009, 15:30

sa nu iti nenorocesc cumva reteta, oricum sa nu te superi da eu voi renunta la nuci in compozitia blatului, nu pot sa le mananc....dar crema vreau sa fiu sigura ca o fac la fel...

rivka 1

25.09.2009, 22:04

Mihaaaa citeste si aici ! deci crema contine 200 ml de frisca lichida, separat inca 100 pentru glazura?

Miha 1

25.09.2009, 22:15

Rivka,crema se face cu 200 ml frisca lichida. Poti renunta la nuca,desigur.

Miha 1

25.09.2009, 22:45

Super Rivka! Spor la treaba.

rivka 1

26.09.2009, 12:29

Miha iubitaaaa l-am facut !!!!, e la racit acum

Miha 1

26.09.2009, 13:05

Neaparat sa ne spui cum a iesit! Si sa faci si poze.

rivka 1

26.09.2009, 19:49

Miha iubita mi-a iesit TZAIS! foarteeee fain si bun , prajitura asta ramane in analele bucatariei mele se face de acum cat de des, saptamanal cred la cat de repede si usor si de efect e.
Urmatoarea e crem a la crem!

Oare cum sa atasez aici poze? ca am si pozat-o sa ma dau mare

Miha 1

26.09.2009, 20:08

N-am un maimutoi/emoticon de asta ce sare in sus de bucurie. Ma bucur tare mult! Poti trimite pozele la Bucataras si le ataseaza el aici la subiect sau poti adauga reteta in pagina ta,nu cred sa se supere nimeni.

rivka 1

26.09.2009, 20:25

Ca s nu deranjam proprietarii site-ului ti-am trimis un mesaj privat cu un link sper sa il poti decchide sa vezi pozele .

Urmeaza Krem a la Krem fii pe faza Miha ca toate prajiturile tale le incerc ma bucur mult ca te-am intalnit prin intermediul acestui site

Miha 1

26.09.2009, 21:44

Rivka,o sa-l rog pe Bucataras sa ataseze pozele tale aici la reteta,sa le vada toata lumea.Super ti-a iesit,arata fenomenal.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza si mere caramelizate