Cheesecake cu coacaze

de Mihaela11_jo in Prajituri, 28 Dec 2011 | 10042 vizualizari

COMENTARII (31)

Ina 1

28.12.2011, 08:37

Cat de mult imi placeee!!

Ina 1

28.12.2011, 08:40

Mihaela, cred ca ar trebui sa specifici la ce putere tii tu gelatina 40 secunde in cuptor, pentru ca la al meu,la 900 w, in 15 secunde deja clocoteste Eu o tin maxim 10 secunde...

MotanLaOale 1

28.12.2011, 08:55

bun bun

adasev12 1

28.12.2011, 09:00

superbuna

Ubulika 1

28.12.2011, 09:11

frumoasa prezentarea

corina241 1

28.12.2011, 09:27

ce bine arata

Mihaela11_jo 1

28.12.2011, 09:39

Ina ( medium high este puterea cuptorului cu microunde Sharp pe care o folosesc pentru topirea gelatinei)
Motan
Ada
Ubulika
Corina
Va multumesc si va vad deseara cand ma intorc de la cabinet

diaconta 1

28.12.2011, 10:57

ce pofta mi-ai starnit Mihaela
Sarbatori frumoase si tie

aziz 1

28.12.2011, 10:57

vecinica pupicei de peste rau!!

alinutzika 1

28.12.2011, 11:06

tare frumos arata!!!

Rocsi 1

28.12.2011, 11:14

wawwww cat de bine arata si ce apetisant!!!!!

gaby_duceag 1

28.12.2011, 11:41

pfuu, ce tinuta de sarbatoare!

Lorra 1

28.12.2011, 12:18

super !

mena29 1

28.12.2011, 13:33

Suuuuper!

Cris2711 1

28.12.2011, 15:03

si eu iti urez Sarbatori Fericite si tortul arata super

Ina 1

28.12.2011, 20:24

Mihaela11_jo

28.12.2011, 09:39
Ina ( medium high este puterea cuptorului cu microunde Sharp pe care o folosesc pentru topirea gelatinei)
Deci undeva la 400-500 W ....
Moaaa, Sharp mai exista? Era cea mai tare marca pe vreamea ceausista

Mihaela11_jo 1

28.12.2011, 23:16

Dia
Azuz
Alinutzika
Rocsi
Gaby
Laura
Mena
Criss

Mihaela11_jo 1

28.12.2011, 23:19

Draga Ina,
Dimineata eram grabita sa plec la lucru si nu am avut timp sa ma uit la specificatiile cuptorului meu cu microunde.
Puterea lui este 1000W si medium high scrie ca este 70%, deci 700W
In privinta marcii Sharp la Amman abia acum a ajuns moda
Eu il am de 12 ani deci inainte erau mai de calitate decat cele de astazi

nadina73 1

28.12.2011, 23:37

Criss 1

29.12.2011, 05:20

Foarte bine arata!.

Mihaela11_jo 1

29.12.2011, 06:18

Nadine
Criss

mirela0911 1

30.12.2011, 12:45

Valeeei cum arata!

Panacris 1

01.01.2012, 20:09

Super!!!

Mihaela11_jo 1

02.01.2012, 11:31

Mirela
Cris

MIUTA 1

03.01.2012, 12:37

Excelent tare bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu jeleu de fructe