Chiftele cu ciuperci si soia, reteta simpla si gustoasa de post

de mimmi in Mancaruri de post, 20 Dec 2012 | 26799 vizualizari

COMENTARII (18)

MonaMimi 1

20.12.2012, 14:23

Bunica 1

20.12.2012, 14:24

Delicatesa scrie pe chiftelutele astea!

Sim0na 1

20.12.2012, 14:25

Dana_Retetegg 1

20.12.2012, 14:26

Geanina87 1

20.12.2012, 15:05

bune

laura_n 1

20.12.2012, 16:13

mie imi plac la nebunie!

adry88 1

20.12.2012, 16:45

bune

jolygina 1

20.12.2012, 18:48

bune

Corinuta 1

20.12.2012, 19:01

place!

RuxyRux 1

20.12.2012, 19:57

Foarte bune!

Bya Ralu 1

20.12.2012, 20:00

ce super sunt

Rocsi 1

20.12.2012, 20:08

Ce bune sunt in aceste zile de post si nu numai

sebirizescu 1

20.12.2012, 20:11

vreau si eu

mamaieelena 1

23.12.2012, 13:32

bune

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:40

Bune!

dumiviocris 1

27.03.2013, 09:12

am facut au iesit bilute, dar in cuptor sau lasat nu au mai ramas bilute, asa ca iti pun si eu 2 intrebari :
1. soia nu trebuie stoarsa ? eu doar am scurs-o asa cum ai scris
2. la cate grade ai tinut cuptorul ??
Si daca imi ies mai tari data viitoare cred ce nici nu mai fac chiftele cu carne
Mersi

mimmi 1

01.04.2013, 21:17

Eu am scurs soia (dar am scurs-o bine,sa nu mai ramana apa).
Cuptorul nu stiu la cate grade a fost,insa le-am tinut la foc mic .
Intr-adevar se lasa putin dar dupa cum vezi in poze ale mele au iesit rotunde.
Daca vrei poti sa le dai forma parjoalelor sau stoarce soia

babi5 1

12.07.2013, 18:42

Bune ;-bd

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de hribi