Ciorba acra de dovlecel si pastai

de simona72 in Supe/Ciorbe, 3 Aug 2013 | 6124 vizualizari

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

03.08.2013, 14:49

buna ciorbita

nilgun 1

03.08.2013, 14:50

delicioasa ciorbita

AnyCostescu 1

03.08.2013, 14:51

Super buna..e si acra,exact pe gustu meu:-)

laura_n 1

03.08.2013, 14:57

asta e de nota 20

portiadelumina 1

03.08.2013, 15:01

Când este rece este nemaipomenit de bună. Super!

simona72 1

03.08.2013, 15:06

Sarumana de aprecieri

laura_n 1

03.08.2013, 15:09

Simona, se spune poftiti la masa

laura_n 1

03.08.2013, 15:17

deci daca nu ne spui, noi tot venim )

simona72 1

03.08.2013, 15:18

poftiti la masa, da n-am scaune suficiente

simona72 1

03.08.2013, 15:20

Burticutza, fara burticutza, te astept cu drag, mai ales ca borsul este de la o moldoveanca

laura_n 1

03.08.2013, 15:22

)) mancam pe brate

Patricia Iordache 1

03.08.2013, 15:28

Bunaa!

simona72 1

03.08.2013, 15:30

MotanLaOale 1

03.08.2013, 15:31

Rocsi 1

03.08.2013, 15:47

Buna ciorba

T I M E A 1

03.08.2013, 16:04

angyb 1

03.08.2013, 16:25

de vreo saptamana visez la ciorba de pastai pot sa vin la masa

simona72 1

03.08.2013, 16:42

poftiti la masa!

Angelina_Elena 1

03.08.2013, 17:00

Foarte buna!

Ela68 1

03.08.2013, 17:35

imi plac ciorbele acre, mai ales cu ardei iute

Corinuta 1

03.08.2013, 17:36

buna rece!

Anett 1

03.08.2013, 20:00

- Andreea - 1

03.08.2013, 20:04

diaconta 1

03.08.2013, 23:26

Minunata

Merisor 1

04.08.2013, 11:29

Tare buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acrisoara de legume a la grec