Ciorba bunicii (cu tarhon)

de mihaelar63 in Ciorbe, 29 Ian 2010 | 11197 vizualizari

COMENTARII (12)

Oana 1

29.01.2010, 22:50

Arata foarte bine! Merge si cu tarhon uscat?

mihaelar63 1

29.01.2010, 23:15

da ,Oana poti sa pui si tarhon uscat la macerat in otet si sa-l folosest mai tarziu cand ai nevoie , acum vreo 3 ani am facut si eu asa .

Oana 1

29.01.2010, 23:38

Dar e din ala maruntit,la plic, merg? in cat otet se pune?

mihaelar63 1

29.01.2010, 23:43

nu are nimica , otetul aromat care rezulta ala e interesant . cat sa -l acopere+ un deget .

mihaelar63 1

30.01.2010, 00:09

am uitat sa spun ,si farfuria e originala , are pe putin 100 ani e de la cealalta bunica .
deci e ciorba bunicii Iuliana in farfuria bunicii Irina .

Nicolae 1

30.01.2010, 07:04

se poate acri cu bors de putina tot de de la bunica este mai gustos ca cu otet de 10000...ori

mihaelar63 1

30.01.2010, 07:39

nu folosesc otetul la acrit decat cel de pe tarhon ,eventual la ciorba de fasole boabe sau la cea de perisoare . cu borsul nu suntem obisnuiti , la noi smantana -i la putere . dar nu poti manca zilnic , mai trebuie sa schimbi .

Bunica 1

30.01.2010, 11:29

Buna , buna !Super ciorba.! Au avut cui lasa mostenire si reteta si farfuria

Teo 1

30.01.2010, 17:14

pastreaza ''comorile familiei''!dupa cum zice Bunica ,are cine sa le pretuiasca;

mihaelar63 1

30.01.2010, 21:45

iubesc si respect traditia si sunt receptiva la nou si util .

Oana 1

31.01.2010, 18:46

Mihaela, am gasit tarhon proaspat la Carrefour asa ca fa tu bine si scrie reteta de tarhon in otet, stiu ca ai si o poza cu borcanul - o incadrezi la conserve. Ca vreau sa fac si eu

mihaelar63 1

31.01.2010, 21:57

ok

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciuperci Portobello