Ciorba de perisoare

de gaby_duceag in Ciorbe, 8 Ian 2011 | 18426 vizualizari

COMENTARII (68)

gaby_duceag 1

09.01.2011, 10:19


multumesc, fetelor

adriana_bobu 1

09.01.2011, 11:21

preferata mea

Cris2711 1

09.01.2011, 12:31

Gaby ti-ai luat Roller ca sa te iei la intrecere cu mine???

Adinacarla 1

09.01.2011, 17:59

foarte buna

mihaelar63 1

15.01.2011, 13:19

asa ciorbita cu leustean si tarhon as manca si eu
Gaby azi -maine concurezi cu hamburgerul Adinutei , daca ciorba ta arata asa de bine dupa 2 luni

gaby_duceag 1

15.01.2011, 15:08

adriana_bobu 1

15.01.2011, 23:07

excelenta!...preferata mea

Panacris 1

23.02.2013, 16:22

Bya Ralu 1

14.03.2013, 13:57

mie nu imi face spuma)))))faina ciorbita

dariadeea 1

17.04.2013, 13:48

Biutza 1

17.04.2013, 13:55

Eu dau un prim clocot la perisoare si arunc cu totul apa si le mut in oala mare de ciorba. Toxinele din sângele carnii trebuie aruncate, nu mancate. La fel la orice tip de carne.

diaconta 1

17.04.2013, 14:08

Ca sa fiu mai sigura io as arunca toata ciorba ca de ce sa ma risc
Carne n-as mai manca,m-as duce la pascut,n-as mai avea nici probleme cu dieta......

roxana_simona 1

14.05.2013, 13:04

babi5 1

26.06.2013, 08:59

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 11:39

Aurelia 07_07 1

19.12.2013, 00:21

DanaModog 1

17.12.2014, 23:56

Mmmm .... delicios

Rahela Velicu 1

12.04.2022, 14:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

pe 24.02 la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare