Ciorba de perisoare de vita cu tarhon

de mihaelar63 in Ciorbe, 19 Ian 2010 | 10592 vizualizari

COMENTARII (5)

madi_marin 1

20.01.2010, 12:39

imi place tarhonul la nebunie..... eu pun si la ciorba de pui si la aia de fasole...., dar la perisore ...e traznet

rivka 1

20.01.2010, 16:37

buna buna si eu pun tarhon... in ciorbe

Oana 1

20.01.2010, 20:48

Ce bine arata!! tu ai pus tarhonul in otet? poate ne pui si reteta, pliz|! N-am mancat niciodata cu tarhon si tare mi-ar placea!

mihaelar63 1

20.01.2010, 21:49

tarhonul in otet e chiar mai aromat si mai gustos decat cel verde . tarhonul se spala , incearca sa rupi frunzulitele de pe tulpina , le pui in borcan si torni otet peste ele . atat..
tarhonul verde este ,,bio '' din gradina mea .categoric de origine controlata .

rivka 1

20.01.2010, 22:13

si maica-mea tot in otet il pune, eu am din pacate doar uscat,,,,la plic.
oana se gasesc de cumparat sa stii la plic e bun, eu folosesc tarhon la ciorbe cu carne si la tocanite (de cartofi de ex) nu concep fara tarhon dar probabil fiindac asa m-am obisnuit, depinde gusturi s-ar putea sa nu va placa daca nu ati mai mancat(mie de ex nu-mi place busuiocul nici mirosul nu-l suport mi se face rau numai de la miros)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde