Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

de anuta in Ciorbe, 18 Iun 2019 | 2154 vizualizari

COMENTARII (14)

RODIMUR 1

19.06.2019, 09:30

N-am acrit niciodată cu corcodușe, așa că aș gusta neapărat, nu numai de curiozitate, dar și pentru că-mi plac perișoarele...!

Rahela Velicu 1

19.06.2019, 09:56

O bunatate! Asa facea bunica ciorba, acrita cu corcoduse

MotanLaOale 1

19.06.2019, 09:59

mirela0911 1

19.06.2019, 10:47

Ce buna trebuie sa fie!

vasimur 1

19.06.2019, 12:09

dantes 1

19.06.2019, 12:47

Buna!

anuta 1

19.06.2019, 14:20

Panacris 1

19.06.2019, 20:09

Rocsi 1

19.06.2019, 20:54

Eu mereu mananc ciorbele acrite cu bors, asta probabil pentru ca sunt moldoveanca si pentru ca, asa m-am obisnuit, dar ciorba ta este tare apetisanta!

anuta 1

19.06.2019, 22:11

Buna Rocsi si la noi in Dobrogea tot cu bors de tarate se acresc dar daca iti permite sanatatea ,daca nu alegem si alte variante cum sunt corcodusele,zeama de varza ,agurida(struguri verzi)zarzare.Se prepara ca un nectar si se tin la frider si folosesti cand este nevoie.Oricum o ciorbita este buna daca o acresti cu orice,numai zeama sa fie!

anuta 1

19.06.2019, 22:11

RuxyRux 1

19.06.2019, 22:32

Grozav de buna arata Anuta!

RuxyRux 1

19.06.2019, 23:09

Cand eram copil, ne duceau parintii in Moldova, in zona Onestiului, la niste rude si acolo ciorbele se acreau cu corcoduse, eu sa fiu sincera nefiind obisnuita, nu-mi placeau, mama le acrea ori ca in Ardeal cu otet, smantana si rosii, ori cu bors( invatase de la tata care era moldovean). Asa cum bine zici, poti acri cu orice, zeama sa fie!

anuta 1

19.06.2019, 23:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui, dreasa cu smantana si lamaie