Ciorba de pui cu turnatei

de Miha in Ciorbe, 9 Iul 2009 | 8332 vizualizari

COMENTARII (13)

Bucataras 1

09.07.2009, 17:53

cu ce, ma?

Miha 1

09.07.2009, 18:47

Da bre...turnatei. Nu stii sa citesti moldoveneste?

Bunica 1

09.07.2009, 18:51

Ar trebui sa stie. O reteta super, super! Ai 5 furculite din start.

Bucataras 1

09.07.2009, 20:33

Turnatzei? Vreau si io un kil, ce-i alea?

Miha 1

09.07.2009, 23:19

Ba nu mai rade...ca maine scanez cartea de bucate.

Oana 1

09.07.2009, 23:27

MIha, eu ii fac prin palnie , stii ce misto ies? eu le ziceam "frecatzei" Chiar o s afac si eu o ciorbita cu taietei din astia, sunt foarte buni

Miha 1

09.07.2009, 23:31

Eheheeee...desigur ca exista si frecatei. Dar aluatul de frecatei se face mai tare decat cel de taitei si se da pe razatoarea mare.

Oana 1

10.07.2009, 22:45

Aa, ma rog Eu asa stiu, asa le zic

Miha 1

08.12.2009, 00:34

Nu stiam de varianta asta! Am mai invatat ceva in seara asta.

Bucataras 1

09.12.2009, 00:09

aaa, pai daca-s frecatzei se skimba treaba

Bucataras 1

09.12.2009, 00:10

deci, ce-s aia frecatzei?

Ligia Bxl 1

03.01.2015, 15:13

Bucataras pana acum oi fi aflat ce sunt aia

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba la ceaun