Ciorba de rata reteta traditionala romaneasca

de Oana in Ciorbe, 30 Ian 2010 | 53680 vizualizari

COMENTARII (8)

Brindusa 1

30.01.2010, 22:24

Unde ai gasit tu maruntaie de rata??? Nu ca as face ceva cu ele (nu stiu de ce, dar nu ma prea incanta rata), dar eram curioasa

Oana 1

30.01.2010, 22:58

Brandusa, de la o rata intreaga, de la tzara, de la mamaie Pulpitele si copanelul le pastrez pentru o mancarica si cu restul fac mereu ciorbica (aripi, coaste, pipota)

Teo 1

31.01.2010, 20:20

bravo,Oana!asa imi spunea si mie mama mea ;dintr-o pasare poti gati 3 felori de mancare ;

Teo 1

31.01.2010, 20:21

imiplace ca nu uiti niciodata de borcanul cu '''bulgaresti''

Bunica 1

31.01.2010, 21:20

Oana, ciorba de rata iese mai buna cu zeama de varza. Ciorbita ta arata bestial !

Oana 1

01.02.2010, 00:23

Buni, si mie imi place cu zeama de varza, dar nu mai am si n-am ajuns la mama sa ma aprovizionez Teo, daaaa, v-am zis ca suntem lesinati dupa "bulgaresti", toamna pun vreo 3-4 kg la otet . Eu nu pot manca ciorbele fara ardei din astia

Sylvia 1

01.02.2010, 00:44

Vai ce minunatie, chiar nu am gatit de o groaza de vreme rata si ciorba nu am facut niciodata; Cand gasesc rata cumpar si execut ciorbita ta n si 5 furculite de la mine

Oana 1

01.02.2010, 15:55

Multumesc, Sylvi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]